Com t'anirà aquesta setmana segons el tarot?

per Adolescents.cat, el 17 d'octubre de 2021 a les 08:46
El tarot no és més que un pilot d'arquetips, és a dir missatges configurats a través d'il·lustracions, personatges i paraules. L'objectiu d'aquesta secció no és esotèric, sinó que és donar-te un missatge setmanal que t'ajudi a reflexionar i et motivi a afrontar la setmana amb actitud i ganes!

Setmana del 18 al 24 d'octubre: El Papa


El Papa en el tarot - Significado | 7Tarot

El Papa ens diu que és un bon moment per anar una mica més enllà. Deixar de caure en velles trampes i afrontar nous camins sense por. És una carta que ens convida a sortir de la rutina i d’allò que ja coneixem. Implica coses noves en qualsevol àmbit de la vida, també el de l’amor. Així que pot ser que aquesta setmana coneguis algú especial o que puguis fer un pas més en la teva relació amorosa. 


Sigui com sigui, és moment de seguir el teu cor sense pors i obrir-te a coses noves! T’atreveixes?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: