Dulceida i Alba Paul posen fi a la seva relació de manera definitiva

per Redacció, el 15 d'octubre de 2021 a les 16:14
Dulceida i Alba Paul han decidit separar-se de manera definitiva. Tres mesos després de confessar que s’estaven donant un temps, la parella ha emès un comunicat en el qual es confirma la seva ruptura.

Ha estat Dulceida qui ha publicat primer el text que, en paraules seves, és el que més li "ha costat escriure" en la seva vida. "L’Alba i jo hem decidit seguir els nostres camins per separat", ha assegurat. Poc després ha estat l’Alba qui, en el seu perfil personal, ha explicat la notícia als seus seguidors.


Després de "uns mesos molt durs, tristos i de converses infinites hem pres la decisió més difícil que hem pres mai". "Fa molt mal veure que s'acaba, però l'amor continua en nosaltres i sempre hi serà", han assegurat les influencers.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: