Si vols anar al Saló del Manga, aquest descompte t'interessa!

per Redacció, el 20 d'octubre de 2021 a les 12:02
El Saló del Manga és a tocar! La 27ª edició començarà aquest 29 d'octubre i s'allargarà fins a l'1 de novembre. Durant aquests dies, tots els que aneu a la Fira de Montjuïc podreu gaudir de desenes d'activitats.

Per exemple, hi haurà xerrades, conferències, trobades amb autors, presentacions de novetats, tallers, exhibicions d'arts marcials, actuacions a l'escenari (amb el públic assegut), concursos de cosplay i de 'idols', i demostracions de gastronomia japonesa.

A més a més, també hi tornarà a haver entrega de premis, l'espai Nintendo i l'auditori de cinema, amb clàssics i novetats. Podeu veure totes les activitats a la seva web.

Si hi voleu anar, no us oblideu que amb el Carnet Jove teniu un descompte de 2 euros! El podeu aconseguir comprant les entrades a la web del Saló del Manga i introduint el vostre DNI.

 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: