Logotip de Adolescents.cat

Vigila amb això aquesta setmana, consell del tarot

per Adolescents.cat, el 31 d'octubre de 2021 a les 08:13
El tarot no és més que un pilot d'arquetips, és a dir missatges configurats a través d'il·lustracions, personatges i paraules. L'objectiu d'aquesta secció no és esotèric, sinó que és donar-te un missatge setmanal que t'ajudi a reflexionar i et motivi a afrontar la setmana amb actitud i ganes!

Setmana de l'1 al 7 de novembre: El mag invertida


EL MAGO - TAROT - Tarot Profesora Rossana

Aquesta no serà la millor setmana, però que no et decaiguin els ànims perquè aquesta carta ens diu que allò inesperat o que a dia d’avui no entenem, a la llarga pot ser molt bo per a nosaltres.


El mag ens recorda que “tot és possible”, així que no donis res per fet. És moment de definir-te, entrar en acció i no paralitzar-te. Alhora és una setmana en què la prudència i la perseverància t’ajudaran molt a revertir aquestes situacions que ara et poden semblar “dolentes”.

Per últim vigila de qui et rodeges i no confiïs cegament, aquesta carta ens diu que a vegades les persones no són el que semblen. Així que confia en el teu instint, tingues paciència, valora totes les opcions i passa a l’acció!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: