Logotip de Adolescents.cat

Aquesta setmana et sentiràs bloquejat/da segons el tarot

per Adolescents.cat, el 7 de novembre de 2021 a les 08:15
El tarot no és més que un pilot d'arquetips, és a dir missatges configurats a través d'il·lustracions, personatges i paraules. L'objectiu d'aquesta secció no és esotèric, sinó que és donar-te un missatge setmanal que t'ajudi a reflexionar i et motivi a afrontar la setmana amb actitud i ganes!

Setmana del 8 al 14 de novembre: L'emperatriu invertida


Significado de La Emperatriz - Arcano Mayor. En la Tirada de Tarot, Amor...

Aquesta setmana sentiràs que estàs bloquejat/da, que sembla que no saps per on tirar ni com solucionar els problemes que sorgeixin. A més, sentiràs que els altres no et deixen expressar-te lliurement, fins i tot pot ser que ho sentis, en concret, amb la teva mare.


És important que treguis tota la teva força per revertir la situació. És moment de deixar de queixar-te, madurar i expressar-te amb assertivitat. Agafar compromís amb les coses t’ajudarà molt a resoldre tot el que vagi sorgint.

Hi ha setmanes més bones i altres més complicades, però el que marca la diferència és la nostra actitud davant les circumstàncies que van sorgint!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: