Logotip de Adolescents.cat

Aquesta setmana tindràs més ganes de sexe segons el tarot

per Adolescents.cat, el 14 de novembre de 2021 a les 08:03
El tarot no és més que un pilot d'arquetips, és a dir missatges configurats a través d'il·lustracions, personatges i paraules. L'objectiu d'aquesta secció no és esotèric, sinó que és donar-te un missatge setmanal que t'ajudi a reflexionar i et motivi a afrontar la setmana amb actitud i ganes!

Setmana del 15 al 21 de novembre:


Tarot – El Diablo | Mundolatino

No t’espantis que encara que pugui semblar una carta dolenta, no ho és! Té molts significats positius. El diable significa la creativitat i la potència sexual. Així doncs el tarot ens diu que aquesta setmana les teves ganes de tenir relacions sexuals compartides poden ser molt més elevades i t’animaràs a provar coses diferents. Això sí, assegura’t que tot el que fas amb l’altra persona us ve de gust a les dues parts i canalitza bé l’energia perquè tot flueixi i no hi hagi malentesos.


Alhora aquesta carta ens indica que tindràs molta capacitat de lideratge durant tota la setmana, així que aprofita-ho molt bé per dur a terme coses que fa temps que esperen, però sigues astut/a i gestiona les situaciones amb cap perquè tanta energia no se’t desbordi. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: