​5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 13 de novembre de 2021 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà saber aquestes coses abans de posar-te al llit.5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir.


 

Versió sense playbuzz

Fa pocs dies es va trobar la dent més gran del món de megalodon, un tauró gegant prehistòric que es va extingir fa 3,6 milions d'anys. La troballa es va fer al desert d’Atacama en un dels jaciments fòssils més importants del món.

La setmana passada van rescatar una noia de 16 anys que havia estat segrestada gràcies al gest d'auxili amb la mà que es va fer viral a les xarxes socials durant la pandèmia.La jove era dins d'un cotxe aturat en un semàfor i el conductor del costat va veure que feia el gest de socors i va trucar la policia.

Si escrius la paraula askew (tort) a Google, els resultats que apareixen s’inclinen cap a un cantó.

Es diu que cadascú és únic i especial, ara bé les diferències entre uns i altres només les marca un 0,1% de petites variacions en la seqüència de l’ADN.

Durant el rodatge de Gossip Girl es va formar diverses parelles: Ed Westwick i Jessica Szohr (Vanessa), Leighton Meester i Sebastian Stan (Carter Baizen) i Blake Lively (Serena) i Pen Badgley (Dan).



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: