7 prejudicis que molta gent té i que hauríem d'eliminar

per Redacció, el 11 de novembre de 2021 a les 13:03
"Resulta que sóc una noia grassa. Sí, així tal qual. Sempre he estat una nena grassa i tot i que faig esport continuo tenint les meves corbes. Com que sóc baixeta, mesuro 1'55 metres, sembla que el meu pes i volum es nota més i no passa desapercebut. 

El cas és que el meu nòvio està en forma, és guapo i sé que moltes ties voldrien sortir amb ell. El meu nòvio està súper bo però jo també ho estic. Ser grassa no condiciona la meva bellesa i ell ho sap. El problema és que la gent no s'adona". 

Aquesta és part de la carta que una adolescent de 16 anys ens va fer arribar l'any passat. Una carta que reflecteix els estereotips que hi continuen havent relacionats amb el pes. És per això que avui us volem compartir unes il·lustracions que la Moderna de Pueblo ha fet amb la col·laboració de @soycurvy per denunciar aquests prejudicis. Són aquestes:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: