Logotip de Adolescents.cat

Els 10 looks més increïbles de la protagonista de "El juego del calamar"

per Adolescents.cat, el 21 de novembre de 2021 a les 08:16
Quan una sèrie de Netflix aconsegueix èxit mundial, de cop els seus actors i actrius també pugen com l’escuma. HoYeon Jung, protagonista de “El juego del calamar” és la coreana més seguida a les xarxes socials.

Té un passat i molta experiència en el món de la moda com a model de passarel·les, és per això que al seu “feed” d’Instagram podem veure-la amb molts looks de bellesa diferents. De fet, si per una cosa tenen fama les coreanes és per la seva pell increïble, que es cuiden molt diàriament.

La podem veure amb looks de maquillatge més naturals, amb la pell brillant, però també en estils molt diferents que fan que ni tan sols sembli ella. Utilitza perruques, lentilles de colors i maquillatges molt atrevits. 

Quins d’aquests “looks” de bellesa de HoYeon Jung t’agraden més?

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: