Dulceida se sincera sobre la relació que té actualment amb Alba Paul

per Redacció, el 25 de novembre de 2021 a les 12:51
Dulceida va reaparèixer a la catifa vermella per primera vegada des que va trencar la seva relació amb Alba Paul. La influencer va fer de presentadora als Premis Cadena Dial, on va parlar amb els periodistes.

En el pla personal, va confessar que estava "molt tranquil·la" després d’unes setmanes dures. En aquest sentit, va voler desmentir que la seva relació acabés per terceres persones i va assegurar que ella i l’Alba es segueixen estimant molt. "L'altre dia vam ser a una festa juntes perquè els seus amics són els meus amics i som família. Tenim molt bona relació, ens portem molt bé i ens continuem estimant", va explicar.


"Hem tingut una relació molt sana i bonica i l'amor sempre hi serà", va deixar clar .


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: