Logotip de Adolescents.cat

Vols saber com t'anirà la setmana? Atent/a!

per Adolescents.cat, el 5 de desembre de 2021 a les 08:05
El tarot no és més que un pilot d'arquetips, és a dir missatges configurats a través d'il·lustracions, personatges i paraules. L'objectiu d'aquesta secció no és esotèric, sinó que és donar-te un missatge setmanal que t'ajudi a reflexionar i et motivi a afrontar la setmana amb actitud i ganes!

Setmana del 6 al 12 de desembre: El carro


 
Qué es el tarot terapéutico y en qué te puede ayudar? | El carro tarot,  Tirada de tarot gratis, Tarot jodorowsky

Enhorabona! El carro significa que aquesta setmana les coses fluiran. Tens capacitat de posar els teus coneixements en acció i animar-te a iniciar coses noves. Els teus vincles han madurat i tu també tens un punt de vista més adult de la vida. Estàs començant a fer les coses amb cap i això et portarà bones conseqüències.


És una carta d’energia juvenil i et dóna la capacitat de poder governar el teu propi destí i aquesta setmana tens el que necessites per aconseguir les teves metes. Ho aprofitaràs?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: