Logotip de Adolescents.cat

Alerta, aquesta setmana algú podria intentar manipular-te

per Adolescents.cat, el 12 de desembre de 2021 a les 08:23
El tarot no és més que un pilot d'arquetips, és a dir missatges configurats a través d'il·lustracions, personatges i paraules. L'objectiu d'aquesta secció no és esotèric, sinó que és donar-te un missatge setmanal que t'ajudi a reflexionar i et motivi a afrontar la setmana amb actitud i ganes!

Setmana del 13 al 19 de desembre: La justícia invertida


 
Significado de La Justicia - Arcano Mayor. En la Tirada de Tarot, Amor.  Gratis

Com et pots imaginar, la carta de la justícia representa l’equilibri i que estigui invertida ens diu que no serà una setmana tranquil·la ni equilibrada. Pot ser que et costi veure les coses tal com són i que les teves emocions et juguin males passades. No et desil·lusionis, són moments i etapes i tot és un aprenentatge necessari perquè vagis evolucionant. 


Alhora la justícia invertida ens diu que estiguem alerta perquè algú podria estar manipulant alguna situació fent que pensis que tot està bé però en realitat pensant només en els seus propis beneficis. Intenta no confiar cegament i posar ull crític a les persones i a les coses. Una visió realista t’ajudarà molt aquesta setmana per estar més estable i neutral davant els contratemps que hi pugui haver. I sobretot, sigues honest/a i no siguis tu qui juga amb els altres!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: