Aprofita l'energia disponible per a tu aquest 2022

per Adolescents.cat, el 2 de gener de 2022 a les 08:22
El tarot no és més que un pilot d'arquetips, és a dir missatges configurats a través d'il·lustracions, personatges i paraules. L'objectiu d'aquesta secció no és esotèric, sinó que és donar-te un missatge setmanal que t'ajudi a reflexionar i et motivi a afrontar aquest 2022 amb actitud i ganes!

Energia pel 2022: El Sol


 
Tarot – El Sol | Mundolatino

Per fi aquest 2022 sortirà el Sol per a tu! És una carta meravellosa per al teu destí i implica totes les coses bones que et puguis imaginar. El 2022 serà un any per anar cultivant l’èxit en el que et proposis. Alhora simbolitza la consciència i et connectarà amb la intel·ligència.


Si has passat un any 2021 molt dur, no perdis l’esperança i l’optimisme perquè en aquest nou any que encetem et sentiràs molt millor en tots els sentits. Veuràs que la teva creativitat incrementa, les teves relacions milloren i la teva salut també.

Tens una energia d’optimisme i alegria disponible per a tu aquest any, aprofita-la al màxim per aconseguir tots els teus propòsits! Aquest 2022, brilla com el Sol!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: