Vénen canvis a la teva vida i aquest és el consell

per Adolescents.cat, el 9 de gener de 2022 a les 08:57
El tarot no és més que un pilot d'arquetips, és a dir missatges configurats a través d'il·lustracions, personatges i paraules. L'objectiu d'aquesta secció no és esotèric, sinó que és donar-te un missatge setmanal que t'ajudi a reflexionar i et motivi a afrontar la setmana amb actitud i ganes!

Setmana del 10 al 16 de gener: El judici invertida


Significado de El Juicio - Arcano Mayor. En la Tirada de Tarot, Amor...

Moment de canvis! La carta del judici invertida t’alerta d’una situació que ve de l’exterior i que t’obliga a analitzar si ho estàs fent bé o no per començar a resoldre el que no feies tan bé. Potser hi ha coses de les que no eres del tot conscient i aquesta setmana passaran coses que t’obligaran a posar consciència i criteri a coses que no volies veure però que necessites canviar.


Pot significar perdre un vincle o relació, tenir una crisi de cop o qualsevol altre succés inesperat que et faci moure de lloc i responsabilitzar-te d’allò que depèn només de tu. Ànims, tu pots!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: