Ve una gran transformació per a tu... Però no t'espantis!

per Adolescents.cat, el 16 de gener de 2022 a les 08:22
El tarot no és més que un pilot d'arquetips, és a dir missatges configurats a través d'il·lustracions, personatges i paraules. L'objectiu d'aquesta secció no és esotèric, sinó que és donar-te un missatge setmanal que t'ajudi a reflexionar i et motivi a afrontar la setmana amb actitud i ganes!

Setmana del 17 al 23 de gener: La mort



La Muerte (XIII) Arcano 13 de los arcanos mayores del Tarot

No t’espantis! Sembla una carta dolenta però no ho és, no ens ho hem de prendre literalment ja que en el tarot tot són arquetips amb diferents significats que no són literals. Aquesta carta ens indica que moren vells processos per donar lloc al naixement de quelcom nou. És la carta per excel·lència de les profundes transformacions. Així doncs és un moment de tenir paciència, cuidar-te molt i posar consciència sobre allò que ja no té sentit a la teva vida. Si ho acceptes i ho vius amb positivitat, veuràs que és una transformació que portarà moltes coses bones! Cal deixar enrere algunes coses per deixar-ne entrar de noves! És el cicle de la vida :)
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: