9 tipus de condons que has de conèixer i quan fer-los servir

per Redacció, el 14 de gener de 2022 a les 11:50
Els condons són el mètode anticonceptiu més popular i alhora el més eficient en la protecció de Malalties de Transmissió Sexual. A l'Estat Espanyol, els utilitza gairebé el 40% de la població i la majoria opta pel preservatiu clàssic. Ara bé, el cert és que hi ha moltes tipologies de condons diferents. Us en portem alguns: 

 


Versió sense playbuzz

Retardants: Aquest tipus de preservatius contenen una substància que actua com una espècie d'anestèsic. Això retarda l'ejaculació i fa que el penis es mantingui erecte durant més estona. 

Extrafins: Són menys gruixuts que els clàssics i proporcionen una sensació de contacte amb la pell més natural. Això sí, de vegades costen més de posar i si no es va amb compte es poden trencar més fàcilment.

Extrasegurs: Són més gruixuts i resistents que els tradicionals, per tant el risc d'embaràs o de transmissió d'una malaltia sexual és més baix. 

Granulats: Tenen un relleu, normalment en forma de punts o ratlles, que ajuda a millorar el ritme durant la penetració i augmenta la fricció. Això provoca una major sensibilitat i augmenta el plaer. 

Extralubricats: Són més fàcils de col·locar i faciliten la penetració.

Anatòmics: En lloc de ser rectes, són més estrets en la part inferior del gland. Aquesta forma fa que s'adaptin millor al penis.

Hipoal·lèrgics: Es fabriquen amb materials diferents del làtex per tal que les persones que són al·lèrgiques a aquesta substància els puguin utilitzar. 

Amb canvi de temperatura: Porten un gel estimulant que proporciona una sensació de calor extra a les zones íntimes. Aquest augment de temperatura facilita la circulació de la sang i fa que incrementi la sensibilitat. 

Amb gustos: N'hi ha de tota mena, de gust de taronja, de poma, de plàtan... És una bona manera d'innovar en el sexe oral.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: