Com serà l'any 2022 segons la numerologia?

per Adolescents.cat, el 23 de gener de 2022 a les 08:55
La numerologia és una de les “ciències” metafísiques menys coneguda o entesa del moment, tot i així és mil·lenaria i és molta la informació que ens pot donar.

En numerologia podem extreure informació personal igual que en l’astrologia, però tot a través de les dates de naixement i el valor numèric de les lletres del nostre nom, per exemple.


Què és el número universal de l’any?



No només nosaltres tenim un número de vida, el 2022 també el té. Cada any té una vibració que ens dóna una idea sobre quins àmbits destacaran en la societat.


Calcular el número Universal de l’any



Veuràs que és facilíssim. Simplement suma tots els números de l’any. 2022 = 2+0+2+2 = 6.

Aquest càlcul el pots fer amb qualsevol any, passat, present i futur. Això sí, el número sempre ha de quedar reduït a un dígit. Per exemple si el resultat et dóna 18, serà 1+8 = 9.

El significat numerològic del 2022



Hem dit que el número universal del 2022 és el 6, un número relacionat amb l’equilibri, la casa, la salut, el karma, l’amor, l’èxit i l’entrega.
Això ens ve a dir que durant aquest any serà important la disciplina, la rutina, els límits i el sentit col·lectiu i humanitari. Mentre vagi avançant l’any veuràs que aquests temes van apareixent a la teva vida per millorar el karma personal.

La revista Cosmopolitan proposa 3 preguntes interessants per aprofitar l’energia del número 6 durant aquest 2022:

- Com rebràs l’equilibri a la teva vida durant aquest any?
- Com ajudaràs més a la societat?
- Quines maneres tens de millorar l’amor propi?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: