Algú del teu entorn et té enveja segons el Tarot

per Adolescents.cat, el 23 de gener de 2022 a les 08:46
El tarot no és més que un pilot d'arquetips, és a dir missatges configurats a través d'il·lustracions, personatges i paraules. L'objectiu d'aquesta secció no és esotèric, sinó que és donar-te un missatge setmanal que t'ajudi a reflexionar i et motivi a afrontar la setmana amb actitud i ganes!

Setmana del 24 al 30 de gener: L'emperatriu invertida


Significado de La Emperatriz - Arcano Mayor. En la Tirada de Tarot, Amor...

Quan l’emperatriu apareix invertida vol dir que hi ha algun tipus de bloqueig a la teva vida. Una cosa que és molt important per tu està estancada i t’impedeix avançar, madurar i expressar-te tal com ets. Fixa’t si hi ha algú del teu entorn que pugui estar posant traves al teu camí per enveja i alhora responsabilitza’t del que és teu. Fes un anàlisi del teu moment actual, amb allò que va bé i també el que no tant i posa fil a l’agulla per desbloquejar el que no et fa estar bé. Creu en tu!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: