L'univers t'està demanant que passis a l'acció d'una vegada!

per Adolescents.cat, el 30 de gener de 2022 a les 08:14
El tarot no és més que un pilot d'arquetips, és a dir missatges configurats a través d'il·lustracions, personatges i paraules. L'objectiu d'aquesta secció no és esotèric, sinó que és donar-te un missatge setmanal que t'ajudi a reflexionar i et motivi a afrontar la setmana amb actitud i ganes!

Setmana del 31 de gener al 6 de febrer: El carro invertida


Significado de El Carro- Arcano Mayor. En la Tirada de Tarot, Amor,  Trabajo...

El carro és una molt bona carta però en aquest cas està invertida i això ens parla d’estancaments. Tindràs més dificultats per posar-te en acció, molta ment i poca acció. Potser són sentiments inconscients que t’estan frenant i limitant, així que intenta passar a l’acció a partir de l’experiència. Alhora pot ser que et costi acceptar punts de vista dels altres, procura tenir empatia i escoltar activament perquè pots treure coses molt profitoses de la visió externa! Bona setmana :)
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: