Aquesta setmana t'anirà molt bé segons el Tarot

per Adolescents.cat, el 6 de febrer de 2022 a les 08:22
El tarot no és més que un pilot d'arquetips, és a dir missatges configurats a través d'il·lustracions, personatges i paraules. L'objectiu d'aquesta secció no és esotèric, sinó que és donar-te un missatge setmanal que t'ajudi a reflexionar i et motivi a afrontar la setmana amb actitud i ganes!

Setmana del 7 al 13 de febrer: El Sol


El Sol en el tarot - Significado | 7Tarot

Aquesta setmana surt el sol en tots els sentits! Aquesta és una carta meravellosa perquè implica totes les coses bones. Aquesta setmana rebrem bones notícies, ens sentirem positius/ves, amb energia i amb lucidesa per brillar en tot el que ens proposem.


Alhora la carta del Sol també ens anima a compartir moments d’alegria i felicitat amb altres persones i així millorar els nostres vincles. Si vols resoldre algun conflicte o fer un pas més en una relació, és un moment perfecte per aconseguir-ho amb èxit! Així doncs, aprofita aquesta setmana de sort per gaudir i centrar-te en les coses positives de la vida :)
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: