Aquesta setmana ha arribat l'hora de tirar-te a la piscina, t'ho expliquem!

per Adolescents.cat, el 13 de febrer de 2022 a les 08:27
El tarot no és més que un pilot d'arquetips, és a dir missatges configurats a través d'il·lustracions, personatges i paraules. L'objectiu d'aquesta secció no és esotèric, sinó que és donar-te un missatge setmanal que t'ajudi a reflexionar i et motivi a afrontar la setmana amb actitud i ganes!

Setmana del 14 al 20: La torre


La Torre en el tarot - Significado | 7Tarot

A vegades s’han fet interpretacions negatives sobre la carta de la torre, però en realitat és una carta de llibertat. És l’alliberació del que et fa mal i el que et lliga. No és una caiguda en sí, sinó un llançament cap a la teva pròpia llibertat personal. Així doncs aquesta setmana se’t convida a deixar anar velles estructures i anar a per allò nou que de veritat vols.


Alhora la torre ens convida a celebrar la vida, l’amor, el canvi… i fins i tot a celebrar les coses dolentes, ja que de totes elles en podem treure aprenentatges. La torre ens diu que no siguem tan rígids/es i ens deixem portar per la nostra pròpia naturalesa.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: