Aquesta setmana tindràs molta energia, així és com pots aprofitar-la

per Adolescents.cat, el 20 de febrer de 2022 a les 08:10
El tarot no és més que un pilot d'arquetips, és a dir missatges configurats a través d'il·lustracions, personatges i paraules. L'objectiu d'aquesta secció no és esotèric, sinó que és donar-te un missatge setmanal que t'ajudi a reflexionar i et motivi a afrontar la setmana amb actitud i ganes!

Setmana del 21 al 27 de febrer: El boig invertida


Significado de El Loco - Arcano Mayor. En la Tirada de Tarot, Amor, Trabajo

Quanta energia aquesta setmana! El boig és la carta més energètica. El seu caracter pot ser utilitzat per encarar qualsevol projecte però també per perdre’s fàcilment en el caos. Així doncs pot ser que tinguis dificultats per organitzar-te, especialment pensant en les obligacions del curs que estàs a punt d’encentar.


A més, el boig representa la creativitat, però el fet que estigui invertit indica que podem tenir la creativitat força estancada. Sentiràs que tot et costa molt i que les coses no flueixen. Així que et recomanem que si et sents estressat/da o desorientat/da, exterioritzis els sentiments i emocions de forma sana, intentant no ferir als altres. Una bona manera de fer-ho és escrivint com et sents en una llibreta i així buidar la frustració i el caos que portarà aquesta setmana. Tu pots!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: