Vistes de la ciutat que té l'artista embogit: Barcelona | Agències
Viral

La cançó d'amor a una barcelonina que s'ha fet banda sonora a TikTok

Vistes de la ciutat que té l'artista embogit: Barcelona | Agències
per NacióDigital, el 9 de maig de 2022 a les 06:00
Barcelona de l'artista californià Jonah Kagen és una cançó d'amor. Però no a la ciutat, si no a una noia que s'ha traslladat a viure a la capital catalana. Kagen li dedica un tema per dir-li que la troba a faltar i enumera un seguit de coses per les quals està "gelós" de Barcelona, la principal: que la ciutat l'abraça i que sap que "no tornarà mai". 
@jonahkagen

welp…she’s definitely heard it

♬ Barcelona by Jonah Kagen - Jonah
Un dels vídeos que ha penjat l'artista a TikTok per promocionar el tema té quasi 90.000 m'agrada i s'ha viralitzat tant que els clips que han sorgit a partir de la cançó són difícils de calcular. El que potser no s'esperava Kagen és que la seva cançó d'amor a una noia acabaria convertint-se en la banda sonora ideal per promocionar la ciutat

Els seguidors de la xarxa social han fet servir el tema per penjar vídeos i fotos dels seus indrets preferits de Barcelona amb la cançó de fons. Entre les persones que s'han sumat a aquesta iniciativa, hi ha de tot. Entre els més repetits, hi ha de tan emblemàtics com la Sagrada Família, la Barceloneta, el parc Güell i les terrasses, parcs i jardins de la ciutat. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: