7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 23 de maig de 2022 a les 12:52
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 




Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
Des del primer moment en el qual et vaig veure em vas cridar l’atenció. Tenim gustos similars, t’agrada Heartstopper, ets rossa amb els cabells llargs i el teu nom comença per C i anem juntes a classe. Una pista, ens passem les classes de música fent testos d’Adolescents.cat

Noia, 16 anys
Ens vam veure la primavera de l’any passat a un concert de Xavi Sarrià. Jo anava amb unes amigues i tu amb dos nois. Al final del concert vam anar cap al merch i ens vam estar mirant. Les dues portàvem la dessuadora del no passaran. Sé que segurament no veuràs això ni em reconeixeràs, però només sàpigues que em vas semblar brutal.

Noia, 17 anys
Ets dependenta del base de Martorell. Vaig anar-hi el dilluns i em vas atendre. Jo portava un vestit de topos. No se ni si llegiràs això ni si sabràs qui sóc, però és que ets guapíssima.

Noi, 15 anys
No sé si llegiràs això però millor intentar-ho. Ens veiem quasi cada matí quan vaig cap a l’insti. No sé ni la teva edat ni res. Ets molt guapa. Tens més o menys la mateixa alçada que jo. Jo soc un noi més o menys alt amb els cabells foscos. Si et sents identificada digues alguna cosa. Ah sí, sempre ens veiem pel carrer de Roca Umbert de Granollers.

Noia, 16 anys
Coincidim a extraescolars (dansa) i des de la primera classe que no parem de creuar mirades. De vegades tenim dies on interactuem més i d’altres que menys, però estic súper còmode amb tu i trobo que tenim una connexió molt especial. Una nit que vam sopar tots junts vam estar molt enganxats i vam agafar molta confiança, però des de llavors m’has deixat de parlar… espero que el nostre vincle vagi a millor i no a pitjor i que passem l’estiu junts, ja m’és igual si com a amics o com a parella, tot sigui passar temps amb tu (que cursi per favor).

Noi, 16 anys
Ens vàrem conèixer en una activitat extraescolar un pèl peculiar. Ets de Gir i el teu nom comença per G, hem coincidit en algunes festes majors de per aquí a prop i m'atraus bastant…

Noia, 16 anys
M’estranya molt que arribis a llegir això, però per intentar-ho. Tot va començar una tarda d’un divendres, de cop i volta vas entrar per la porta del lloc on vaig a escalar i em vas semblar molt atractiu. Ja et tenia vist, però mai m’havia atrevit a dir-te res. Aquell dia ens vam fer miradetes, i vam estar parlant molta estona i ens vam explicar la vida sencera. Total que ens hem vist un parell de cops més. Ets alt, prim i moreno. No poso la meva inicial perquè em fa una mica de vergonya. Si llegeixes això i saps qui soc queda algun dia amb mi.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: