PATROCINAT

Et proposem un pla únic (i amb descompte) per fer amb els teus amics aquest juny

per Redacció, el 2 de juny de 2022 a les 06:00
Amb el bon temps comença a venir molt de gust fer plans fora de casa: sortir amb els amics, anar de concert, dinar en un restaurant, passar-se el dia a PortAventura World…o encara millor, gaudir de tots aquests plans a la vegada! 

I és que aquest juny, per primer cop, la millor música en directe, amb el segell inconfusible d’MTV, i PortAventura World s’uneixen per oferir-te un cicle de concerts top: MTV Push Live by PortAventura World. 

Si voleu formar part d’aquest esdeveniment musical únic, guardeu-vos els dies 24, 25 i 26 de juny. Podreu gaudir en directe de Dani Fernández, Belén Aguilera i Ptazeta, després d’haver-vos passat el dia pujant a les atraccions d’un dels millors parcs temàtics d’Europa! 

 




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: