Així és el «detector de xuletes» que s'està posant a prova durant la selectivitat

per Redacció, el 15 de juny de 2022 a les 10:16
Sempre hi ha algú que en època d’exàmens es prepara xuletes, copia o demanar l’ajuda d’altres companys. Doncs bé, per combatre aquesta pràctica durant la selectivitat el coordinador de les PAU a la Universitat Rovira i Virgili, Antoni García, està fent servir un “detector de xuletes”.
  Es tracta d’un aparell que detecta les comunicacions: és a dir, que si un estudiant porta un auricular a l'orella i li dicten les respostes de l'examen via Bluetooth, o per un sistema com ara un smartwatch, l'aparell ho intercepta i, per tant, indica quin estudiant està copiant.


Antoni García ha mostrat l'aparell davant la premsa i, segons ha explicat a TV3, es tracta d’una eina dissuasiva.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: