Logotip de Adolescents.cat

Què és l'edging? La tècnica que t'ajudarà a tenir orgasmes més intensos

per Redacció, el 20 de juny de 2022 a les 06:00
Existeixen diverses tècniques per aconseguir orgasmes més intensos i plaents, i avui parlarem de l'"edging", una de les més efectives.

És possible que l'hagis practicat alguna vegada sense adonar-te'n, ja que consisteix a dur a terme l'excitació sexual fins al moment d'estar a punt de tenir un orgasme. És aquí on s'ha de parar i descansar una estona, per tal de seguir estimulant després. Com explica la sexòloga Uchenna Ossai, aquesta tècnica et permet mantenir l'excitació sexual durant un període de temps prolongat i aconseguir un orgasme més intens quan finalment s'arriba al clímax, ja que la zona estarà més calenta i sensible internament.


season 1 friends GIF

L'"edging" funciona tant per homes com per dones. En el cas d'elles, es tracta d'estimular el clítoris, combinant moviments circulars lents i ràpids. A més, aquesta pràctica pot ser molt beneficiosa per aquelles persones que pateixen d'ejaculació precoç, ja que aquesta pràctica els ajudarà a conèixer el seu cos i a saber quan han de parar. Es recomana que abans de posar en practica aquesta tècnica amb la parella, es provi a la intimitat a través de la masturbació. D'aquesta manera, cadascú sabrà què li funciona, ja que no hi ha un temps establert de quant temps cal endarrerir l'orgasme.


Així doncs, abans de fer-ho en parella, caldrà que ho parleu. Podeu utilitzar paraules clau per saber quan heu de parar o continuar, per exemple, "verd" per indicar que es pot continuar o "vermell" per indicar que necessites un descans. En aquest cas es pot parar del tot o bé seguir estimulant de manera més subtil.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: