7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 4 de juliol de 2022 a les 12:53
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz
Noi, 17 anys
Ets una noia rossa i baixeta. Et vaig veure al camp del Girona el dia que es va celebrar l'ascens a primera. Tu eres de les d'auxiliar de seguretat. Una meva amiga et va venir a demanar l'Insta i li vas dir que no perquè estaves treballant, però quan vam baixar al camp vaig passar pel teu costat i em vas semblar encara més guapa. Sóc un noi no gaire alt i moreno. Espero que ens tornem a veure.

Noia, 16 anys
Ens vam conèixer de festa a una disco. Tu portaves una camisa negra i vam estar junts gairebé tota la nit fins que vas haver de marxar. Vam continuar parlant per Insta, però ara ja no ho fem i ho trobo a faltar. El teu nom comença per G i el meu per J. Dubto que vegis això (i espero que no ho facis si vull conservar la dignitat), però he d'arriscar-me :) Si veus això respon-me alguna història.

Noi, 17 anys
23 de juny a Sants. Ets una noia rossa que em vas semblar molt guapa. Anaves a Madrid probablement amb unes amigues. Tu portaves la dessuadora lligada a la cintura i jo estava assegut amb la mare a prop. Ens vam mirar una mica i em vas agradar molt. Sé que et dius Lucía.

Noi, 19 anys
Fa res em vaig assabentar que ets bisexual. Jo també ho sóc. Ens ho vam passar molt bé la nit de Sant Joan junts, entre lios i... ja saps. Dormir abraçats va ser màgic. Ara, però, no sé per què no puc parar de pensar en tu... No és que estigui enamorat, però m'agradaria parlar amb tu... Si saps qui sóc, obra'm si us plau.

Noia, 18 anys
Et vaig veure per Sant Joan a la foguera de Mataró. Era la meva primera vegada, ja que no sóc d'aquí i nosaltres no ho fem, i estava una mica atabalada, ja que havia perdut les meves amigues. Tu em vas agafar la mà i em vas acompanyar a fer les voltes. Només tocar la teva mà em vaig calentar més que tota l'estona anterior al costat del foc. No et vaig veure la cara, però portaves una samarreta de color granat, l'arracada a l'orella esquerra i eres alt i morè. Tens un riure preciós i m'agradaria seguir en contacte, si més no per agrair-te.

Noia, 14 anys
Ets una noia amb cabells llargs, ulls marrons, nuca rapada i tens un somriure preciós. Anem a la mateixa classe i ens coneixem des d'infantil i aquest any hem estat de lio. Fa un mes i mig, vaig dir-te que encara no estava preparada per una relació i només volia lio, des d'aquell moment quasi que no ens parlem. Ha passat tot molt ràpid, et trobo a faltar i vull que tot torni a ser com abans. Tot i que crec que ja m'has superat, encara continuo pensant en tu.

Noia, 16 anys
Ets un any més gran que jo i fins ara anàvem al mateix institut. Ens vam conèixer gràcies a un projecte d'Erasmus i allà vam connectar de seguida. Abans parlàvem molt sovint, però ara estem perdent el contacte. Sé que quan marxi de l'institut no tornarà a ser el mateix, però ets una persona molt especial i única, i encara que estiguis enamorat d'una altra persona jo sempre et desitjaré el millor i el que et faci realment feliç.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: