Les confessions d'Alba Paul sobre la seva relació amb Dulceida

per Redacció, el 5 de juliol de 2022 a les 10:14
Alba Paul, l'exparella de Dulceida, ha passat pel programa de Sindy Takannashi, "Las Uñas" i ha hagut de fer front al confessionari. Durant l'entrevista, s'han tractat aspectes íntims com l'orientació sexual i el "mètode ropa" que volia fer servir juntament amb Dulceida per ser mares.

Fa un any que la relació entre totes dues va acabar, i sembla que actualment ser mare no forma part dels plans de l'Alba. Tot i això, ha confessat que quan estava amb la seva parella sí que ho desitjaven i que "Aida era la que s'havia de quedar embarassada", ja que era ella qui tenia el rellotge biològic més encès. Així doncs, el "mètode ropa" era la manera en com havien escollit ser mares i consisteix a posar els òvuls d'una dins el ventre de l'altra.


La separació entre totes dues va ser un cop dur tant per elles com pels seus seguidors. L'estiu passat van informar per primera vegada que estaven passant per un moment complicat i van decidir donar-se un temps. Van ser uns mesos de moltes reflexions en què totes dues tenien l'esperança que la seva relació pogués tirar endavant, però Dulceida va haver d'allunyar-se de les xarxes socials per la seva salut mental.

Finalment, a l'octubre van comunicar que definitivament els seus camins se separaven. Dulceida va comunicar-ho amb les següents paraules: "Possiblement, això és el que més m'ha costat escriure a la meva vida. L'Alba i jo hem decidit seguir els nostres camins per separat. Han sigut uns mesos molt durs, tristos, de converses infinites i la decisió més difícil que hem pres mai".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: