Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 11 de juliol de 2022 a les 14:04
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 

Versió sense playbuzz

Noi, 18 anys
Fins ara anàvem al mateix institut, però jo marxo a la uni. Ets 2 anys més petita que jo i mes d'un dia ens hem vist a la Sala. Tens els cabells de color castany i l'últim dia de la Sala anaves amb un vestit lila. Vam fer el tiktok de la mvp però mai abans ens havíem parlat tant. Sóc molt alt i amb els cabells arrissats. Pd: els nostres noms comencen amb la mateixa lletra.

Noia, 19 anys
Estaves assegut al R4 direcció Manresa i ens vam creuar moltes mirades. Vas baixar a Cerdanyola, ets moreno i quan vaig pujar a Sants una dona gran et va preguntar cap a on es movia el tren i tu vas ser molt amable amb ella. Em vaig enamorar.

Noia, 15 anys
Al concert d'Oques, a Canet Rock. Estàvem molt a prop perquè estava a rebentar de gent i primer estava just darrere teu, però després ens vam quedar de costat. Portaves una samarreta negra Puma, amb el dibuix del jaguar gran al pit, i anaves amb un amic que duia ulleres i no sé si les dues noies que teníeu al davant també anaven amb vosaltres. Jo duia una trena cap a un costat, cabells castanys, i la samarreta negra d'Oques. Ets 7-8 cm més alt que jo, cabells castanys foscos i molt guapo. Ballaves poc i observaves molt. Et vaig mirar molt, però crec que no em vas veure. No em vaig atrevir a demanar-te l'insta, però si et sents identificat, digues alguna cosa per aquí.

Noia, 16 anys
Sincerament no sé per què estic escrivint això però tinc la necessitat de dir-ho. Sóc un any més gran que tu i visc en un poble. Per Canet ens havíem de veure però al final res. Ens hem conegut per Twitter i tu vas ser la primera d'obrir-me. Quan llegeixis això segurament l'hauré cagat com sempre, però que sàpigues que ets la noia més guapa que conec i em sembla increïble la teva manera de ser. Sovint sento que faig nosa, però després em parles d'una manera irresistible i estic feta un lio. M'encantaria tenir-te com a amiga ni que fos perquè em sembles una tia fascinant. Si et sents identificada obra'm per whats.

Noia, 16 anys
Et vaig veure a Begur, concretament a la platja de l'illa roja, el 29 de juny. Duies un biquini vermell que combinava amb la teva pell morena i els teus cabells eren castanys i llarg, i no et podia parar de mirar. Quan vas veure que et mirava lentament et vas anar traient el banyador. No ens vam dir res, però la connexió va ser intensa. Des d'aquell dia que no t'he pogut treure del meu cap.

Noi, 18 anys
Et vaig conèixer a Platja d'Aro aquest passat Sant Joan a la discoteca Beout. Ets rossa i ulls clars i vaig estar parlant amb tu. Vaig haver d'apropar-me a dir-te alguna cosa perquè ets guapíssima.

Noi, 17 anys
Ets una noia que fa castells a la colla jove de Vilafranca. Eres a la diada de Sant Pere, al Serrallo de Tarragona i et vas quedar a la festa del local del Serrallo. Tens els cabells marrons i els portaves planxats, ulls marrons i anaves amb un top blanc. Em vas demanar que et deixes una estona les ulleres de sol i vam parlar una mica, però no et vaig preguntar el teu nom i m'he quedat amb les ganes de saber més de tu. Em dic Gerard i si llegeixes això ja saps de quina colla sóc.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: