5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 23 de juliol de 2022 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà conèixer aquestes 5 curiositats abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz
Abans que existissin els despertadors, hi havia persones que s'encarregaven de despertar als treballadors de matinada per tal que arribessin a temps a les fàbriques.

Els primers coixins que es van inventar eren de pedra i servien per allunyar la cara dels insectes a l'hora de dormir.

Antigament, les pastanagues eren liles per fora i blanques per dins. La primera pastanaga taronja es va produir artificialment a Holanda, al segle XVI, per coincidir amb el color de la casa reial holandesa.

La mel és l'únic aliment que no es podreix i per aconseguir-ne un quilo cal que una abella recorri 4 milions de flors.

Es calcula que dins el nostre cos tenim 100.000 quilòmetres de venes. És a dir, dues vegades i mitja la circumferència terrestre.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: