Dulceida i Alba Paul tornen a estar juntes?

per Redacció, el 13 de juliol de 2022 a les 06:00
Dulceida i Alba Paul han coincidit a la Casa In 22, un esdeveniment amb temàtica Bridgerton que ha tingut lloc a un palau. Aida ha volgut compartir alguns vídeos del dia al seu Instagram i aquests han aconseguit despertar rumors sobre la possibilitat que tornin a estar juntes.

Un TikTok de l'usuari @akacalavera ha estat un dels primers a encendre les alarmes. Com es veu en el vídeo, Aida grava una habitació amb 4 fotos a la porta, és a dir, una habitació on dormiran 4 persones. Però quan ensenya l'habitació, només en nombra a dues: Natalia i Anabel. Després mostra la seva habitació, però no diu amb qui la comparteix.
@akacalavera Huele un poco o que #dulceida #casain #albapaul #dulcealba ♬ use this if youre gay - alex ◡̎

Moltes persones han pensat que està intentant ocultar que dormirà amb la seva ex, però altres han sabut desmuntar aquesta teoria afirmant que qui surt a la foto i, per tant, a qui li toca dormir amb ella, és David Campillo. 

Així doncs, no hi ha res que demostri que Dulceida i Alba Paul han tornat ni tampoc hi ha cap motiu per creure-ho. No obstant això, és cert que se les ha pogut veure més juntes, però no és d'estranyar tenint en compte que les dues formen part del mateix grup d'amics.

 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: