Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 18 de juliol de 2022 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 





Noia, 18 anys
Ets dos anys més gran que jo. Sempre havia pensat que m'agradaven les noies morenes, més baixetes i petites que jo, però en conèixer-te se m'ha desfet el prototip que tenia muntat. El que m'ha entrat de tu ha estat la teva personalitat, la teva tendresa, generositat i empatia. La teva innocència i maduresa. Sempre intento parlar amb tu i donar-te la seguretat a la situació que a vegades et falta. I també sé que potser no estem en la millor circumstància per connectar, però no perdo l'esperança. Tens els cabells marrons clarets i els ulls mel, m'encanten :)

Noia, 17 anys
Ets un noi amb qui porto un parell de mesos sent bastant propera (després de portar bastant temps coneixent-nos), però estàs mig liat amb un altre noi. Quan estem junts juro que veig xispes i no parem de tirar-nos miradetes, "tontejem", tenim coses en comú i mooolta conexió... no ho sé, trobo que ens complementem molt bé i a part també m'atraus molt. L'únic inconvenient és que crec que tontejes amb tothom i, d'altra banda, estàs de lio amb aquest tiu... però no puc creure que de veritat no vulguis res amb mi. És que considerant la forma com em tractes, has de sentir alguna cosa per mi... bé, tinc ganes que tornis de les vacances per poder-nos veure i passar estona junts! Estàs tan guapo quan em mires.

Noi, 15 anys
Ets del mateix poble que jo, anem al mateix insti i al mateix curs. Ets moreno amb els ulls marrons i més o menys igual d'alt que jo. Abans no ens portàvem tant, però ara estem en el mateix grup d'amics, sé que no aconseguiré gran cosa amb tu perquè ets hetero (o això és el que sembla). Però igualment necessitava dir-t'ho, ja que cada vegada que quedem noto tensió i et miro molt.

Noia, 15 anys
Anem al mateix institut i ens coneixem des de 1r d'ESO. Ets un noi alt, amb els cabells marrons i vesteixes súper bé. Sempre ens hem parlat com amics, però m'agradaria ser més que això. Ens passem les hores parlant de temes de música, de roba, de moda i sobretot de vambes. No crec que llegeixis això però no perdut res en intentar-ho.

Noi, 17 anys
Ens vam conèixer per la meitat del segon trimestre. Al principi no et vaig donar molta importància, però has estat molt amable amb mi, amigable i carismàtica. Ets pèl-roja i anaves a 1r de batxi. Entre broma i broma em vaig clavar per tu i ara no et puc deixar de pensar.

Noia, 16 anys
Jo som de Mallorca i crec que tu també. Vam anar a un trajecte en bus junts: des de Llucmajor a Palma. Tu ja estaves asseguda i jo vaig pujar i em vaig asseure al teu costat. Només ens vam dir hola i adéu, però en vaig tenir prou per enamorar-me de tu. Pareixies d'un any menys que jo. Tenies els cabells castanys i arrissats i escoltaves música pels auriculars. Era dia 8 de juliol. He de tornar a anar-hi desitjo tornar-te a veure.

Noia, 15 anys
Ens coneixem de l'esplai i no crec q vegis això, però ho he d'intentar. Ets alt, de cabells negres i ulls verds, ens vam començar a portar quan vam anar a una excursió de cap de setmana. Al tren ja hi havia connexió, però la cosa va anar a més quan va arribar la nit. Ens vam liar i després vam estar parlant durant molt temps. Vam deixar de parlar, però jo em vaig quedar pillada de tu. Si saps qui sóc obra'm.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: