5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 30 de juliol de 2022 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà conèixer aquestes 5 curiositats abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz
Els astronautes poden fer galetes a l'espai. L’any 2019 l'Estació Espacial Internacional va crear un forn especial que permet als astronautes cuinar galetes, ja que no poden menjar els mateixos aliments que mengen a la Terra.

A l'Índia, hi ha una espècie d'esquirol gegant (Ratufa indica) que té un pelatge multicolor, amb diferents tons de taronja, granat i morat. Els seus cossos mesuren 36 polzades, el doble de la mida dels esquirols que coneixem, i poden saltar a molta alçada entre els arbres.

Al principi, McDonald's era un lloc de barbacoes anomenat "McDonald's Famous Barbeque" i es podia recollir la comanda des del cotxe (com amb el McAuto). Va ser a partir de l'any 1948 quan el restaurant de menjar ràpid es va començar a assemblar al que coneixem avui dia.

Fins a l'any 1800, les sabates pel peu esquerre i dret eren exactament iguals. No hi havia diferenciació entre els peus, sinó que es fabricava un únic format de sabata.

Per mantenir-se despert als matins és més efectiu menjar una poma que beure un cafè. I és que les pomes aporten una sèrie de nutrients que permeten al cos generar energia i repartir-la pel cos lentament. Així doncs, el seu efecte és molt més durador que el del cafè.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: