Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 25 de juliol de 2022 a les 15:06
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Noi, 15 anys
Ens vam conèixer a unes colònies a l'Escala fa bastant de temps. Et dius Laia i sempre anaves amb gorra, eres rossa. No vam tenir res, però em semblaves super guapa i sempre que recordo aquelles colònies et recordo a tu, eres preciosa i no ser que va ser de tu després d'aquells dies, l'únic que tinc com a record és una nota que em vas donar. Dubto molt que ho llegeixis, però si per casualitat ho fessis, m'encantaria veure el teu missatge aquí.

Noi, 16 anys
Tens els ulls més bonics que hagi tingut la sort de veure mai. Ens hem conegut recentment en un curs d'anglès preparatiu pel first a Sant Celoni, el teu poble. Hem sigut parella de speaking i les dues vegades ens han dit que ho fem molt bé junts. Ens fem moltes mirades i com m'agrada!

Noia, 17 anys
Et vaig veure al Canet Rock i vaig fer un tiktok intentant endevinar el teu nom, vaig dir que et deies Bernat. Sembles poc més gran que jo, tens els cabells castanys i anaves vestit de negre. El meu nom de tiktok comença per la lletra "a". Espero la teva resposta ;)

Noi, 18 anys
El dilluns 18 de juliol vaig anar al xiringuito on tu estaves treballant a muntar una càmera de seguretat. Semblarà ridícul, però ens miràvem tota l'estona i he acabat agafant un crush molt fort amb tu. M'has semblat guapíssima, però no m'he atrevit a demanar-te l'Instagram ni res i menys quan estàvem en horari de feina. No sabria com contactar amb tu, però m'encantaria poder-ho fer.

Noia, 15 anys
Ens vam conèixer a un campament d'estiu. Sóc 25 dies més gran que tu i encara que ens haguem conegut fa poc m'encantes. L'última nit la vaig passar amb tu i va ser meravellosa. Algun dia m'encantaria tornar a veure les estrelles amb tu. Ah, i el teu nom comença per G.

Noia, 15 anys
Sempre havia pensat que era hetero fins que et vaig començar a conèixer de veritat. No anem al mateix insti, però sí que fem vòlei juntes des de fa tres anys. Ets una noia amb els ulls i el somriure més bonics que he vist mai. Tinc moltíssimes ganes de dir-te el que sento per tu i m'encantaria que tu sentissis el mateix, però hi ha una part de mi que no em deixa fer-ho. El teu nom comença per A i ets la millor capi del món. PD: si llegeixes això i saps qui sóc només vull que sàpigues que ets una persona que em fa molt feliç i que només de veure't tots els meus problemes em passen.

Noia, 16 anys
Ets dos anys més gran que jo, tens els cabells molt curts i rossos i els ulls clars. Vas al mateix institut que jo, però aquest any acabes. Et veia moltes vegades al pati i tu també em miraves molt. Vam començar a parlar a final de curs quan tu ja gairebé no venies i ens vam veure a la graduació, però no ens vam ni saludar. Tens uns gustos musicals semblants als meus i t'agrada la natura i anar a molts llocs igual que a mi. El teu nom comença per A.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: