5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 24 de desembre de 2022 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà conèixer aquestes 5 curiositats abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz
Si dorms vuit hores al dia com recomanen els metges, quan tinguis 99 anys hauràs passat 33 anys de la teva vida adormit.

Segons científics de Harvard, el fet que t'agradi el cafè depèn dels teus gens, ja que són els culpables que la cafeïna aconsegueixi despertar-te o que, per contra, necessitis moltes tasses de cafè per aconseguir aquest efecte.

L'espermatozoide masculí és la cèl·lula més petita del seu cos, ja que només arriba alls 0,5 mil·límetres de longitud. En canvi, l'òvul femení és la més gran i pot arribar als 0,14, sent perceptible per l'ull humà.

S'ha descobert que avui dia les flors creixen amb els pètals d'un color més fosc que anys enrere per tal de combatre la radiació solar que pateixen per la destrucció de la capa d'ozó.

Fins a l'any 1500, no existia la roba per infants, sinó que era una còpia de la d'adults però en versió més petita. Després ja van començar a dissenyar roba diferent per a ells.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: