Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 1 d'agost de 2022 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 




Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
Et vaig conèixer quan tu tenies novia, vam establir una molt bona connexió, però mai vam fer res per respecte a la novia. Trobo a faltar les nostres converses i els moments que vam passar junts, mai m'havia sentit tan còmoda i especial al costat d'un noi. Tant de bo em segueixis tenint al cap, encara que entenc que tinguis parella.

Noia, 16 anys
El dia 26 de juliol al Carrefour del Sant Jordi vaig tenir un 'flexazo' amb un noi súper guapo que vestia tot de negre i estava acompanyant a la seva mare a comprar. Ens vam veure a la secció de fruita i després ens vam anar trobant per la resta de passadissos.

Noia, 19 anys
Ets un noi prop d'on visc jo, algun cop hem quedat i ens hem vist, però mai t'he dit el que sento. Sé que tenies novia, però ja no en sé res més de tu ni de si tens novia, ets alt i els cabells curts i moreno de pell, a vegades portes ulleres per conduir.

Noi, 18 anys
Ets d'un poble de Girona, a prop del Montseny. Ets un any més petita i fas batxillerat. Tens els cabells rossos i fas dansa. Ets un crush molt gran però tens nòvio. Igualment no deixaré de lluitar perquè ets preciosa. Sempre vesteixes com la Maria Pombo. El teu nom té tres lletres i té relació amb el mar.

Noi, 15 anys
Ets una noia uns dies més petita que jo, fa uns 5 anys que ens coneixem. Mai m'he atrevit a dir-te el que sento per tu. Crec que som ànimes bessones, ens agrada viatjar, la mateixa música, les mateixes pelis i sèries. Ets més baixa que jo, tens el cabell castany clar, uns ulls color esmeralda preciosos. Bàsicament ets guapíssima, no quedem gaire, ja que visc una mica més lluny. Mai podem quedar sols. Sempre vas moníssima. Només vull dir-te que t'estimo i que no cal que sentis el mateix per mi, però si saps qui soc escriu-me.

Noi, 17 anys
Ens coneixem des de començaments de l'ESO, ja que jo em vaig canviar d'institut i vaig anar al que estaves tu. Al principi no t'havia donat gaire importància, i tampoc anàvem al mateix grup d'amics, però a mitjans de 4t ens vam començar a portar més, i llavors sí que ja feia un temps que em fixava amb tu, tot i que no vaig dir res. Feia molt de temps que no ens veiem ni parlàvem gaire, fins que una nit de festa vam estar junts, i des de llavors has tornat al meu cap i no t'hi puc treure de cap manera.

Noia, 15 anys
Ens seguim per Insta des de fa poc, però amb el poc que hem parlat ja sento alguna cosa per tu. En el teu temps lliure t'agrada jugar a futbol i ets rossa, tens 15 anys, molt mona i amable, graciosa, quan parlem sento coses a l'estómac, ets guapísima.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: