Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 8 d'agost de 2022 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 



Versió sense playbuzz
Noi, 17 anys
Ens coneixem des de fa 1 any més o menys, i ens fem des d'abans que comences l'estiu. Fas ballet, i quan et veig ballant m'emociones i em cau la bava...😅 No sé si llegeixes això, i no sé tampoc si tinc alguna oportunitat amb tu, però de debò que quan hi penso... M'encantaria tenir alguna cosa amb tu, i crec que els dos funcionaríem molt bé, els dos tenim una connexió especial i molta gent ens shippeja...

Noia, 15 anys
No et conec de res, només sé que ets guapíssim. Ens vam veure el 2 d'agost a França, al Lac d'Oô. Els dos anàvem amb la família i tu portaves al teu gos. Vam intercanviar algunes mirades, però després cada un va anar per la seva banda i a la baixada ja no et vaig veure.

Noia, 16 anys
A mitjans de juliol em vaig creuar amb tu a Sabadell. Anava amb una amiga meva i ens vam mirar. Quan vas passar de llarg la meva amiga es va girar perquè li vaig dir que em semblaves guapo i tu també et vas girar i em vas mirar. Vius a prop meu, al mateix carrer pel centre. Jo soc rossa i anava amb una trena i tu ets alt i tens els cabells castanys curts, però d'aquells mig llargs, i portaves una bossa d'esport. Si et sents identificat la pròxima vegada que em trobis digue'm alguna cosa.

Noia, 20 anys
Ens coneixem des dels 9 anys, ja que el teu tiet i el meu pare eren molt amics. Fa més de 3 anys que no ens veiem. Teníem molta química i anàvem junts a teatre musical a Premià de Dalt. Els companys de teatre sempre ens emparellaven i jo (deia que no m'agradaves) fins que sí que em vas agradar. Érem molt amics i, fins i tot, varem tontejar. Tu també tens 20 anys i el teu nom comença per A (em sembla que tens nòvia), i vius al mateix poble que jo: A Premià de Mar. El meu nom comença per G.

Noi, 17 anys
Fa uns mesos et vaig conèixer i no tenia atracció per tu, però després d'interactuar i unes poques bromes, no paro de pensar en tu. Cada nit recordo els pocs moments que tenim junts, una i una altra vegada. Tens els cabells llargs, pèl-rojos i bonics, uns petits ulls marrons que generen una mirada molt maca i seductora.

Noia, 16 anys
Ens vam conèixer per les festes del poble del costat gràcies al meu millor amic. Ens hem vist i tal, sempre t'he dit que jo passava de relacions i dels tios, però m'he pillat moltíssim. Ets alt, prim, moreno, jugues a bàsquet i tens 17 anys. Encara que no sentis el mateix m'encantava parlar amb tu durant les nits.

Noia, 18 anys
Ens coneixem des de fa anys de l'esplai, però fins aquests campaments no hem començat a parlar. Ets un any més petit que jo i segurament estàs llegint això i ja saps qui soc. Només vull dir-te que t'estimo molt i que espero que algun dia puguem tornar a intentar el que vam començar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: