Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 15 d'agost de 2022 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 




Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys
Fa molts anys que ens coneixem, però mai ens hem fet gaire cas. Ets un any més gran que jo i ros. Tens un germà més gran i jo un més petit. Les nostres mares són molt amigues. Ens vam veure a la festa major del nostre poble i llavors vaig pensar que no sabia per què no m'havia fixat en tu abans. Si creus que saps qui soc dona'm 'm'agrada' a alguna història que pengi.

Noi, 18 anys
Ens vam veure a la FM del teu poble. La meva amiga et va anar a dir que em molaves i allà ens vam conèixer. Et vaig convidar a una beguda, però no vas voler. Després vam sortir del recinte del DJ i ens vam liar. Potser va ser només un lío tonto de FM, però em vas semblar molt bona persona i m'encantaria tornar a quedar amb tu.

Noia, 15 anys
Ens vam conèixer a les colònies de Rosa dels Vents. Tu anaves a les colònies d'anglès i jo a les d'aventura màxima. Eres el meu veí d'habitació i vam coincidir una nit al balcó i ens vam quedar fins a les 3 de la matinada parlant. Vaig sentir una connexió amb tu molt gran. Vam estar parlant sobre la nostra vida i va ser un moment bastant especial. Al final de les colònies no ens vam poder acomiadar i encara tinc l'espina clavada. Ets de la Jonquera, moreno i no gaire alt. Sé que no llegiràs això, però només volia dir-te que em vas atraure molt.

Noia, 13 any
Ets un noi de cabell marró fosc i ulls clars que juga a bàsquet. Ens vam conèixer a primer d'ESO i durant tot el primer curs i una mica del segon m'has agradat :) Tens crec que 14 anys i em vas dir que t'agradava el meu vestit blau.

Noia, 14 anys
Anem al mateix casal d'estiu. Em sembles molt atractiu i li vaig dir a la meva amiga que potser em començaves a molar. Ella et va obrir per Insta per preguntar-te si eres el del casal (no amb molt bones intencions). Segurament no siguis dels que llegeix això, però havia de dir-ho i no sabia com. El meu nom comença per G el teu per I.

Noi, 21 anys
Ens coneixem des de fa 5 mesos, relativament poc, de la forma més increïble possible, qui ho diria... Ets 2005 i m'agradaria passar la resta dels dies al teu costat perquè m'has demostrat que vals molt.

Noi, 17 anys
Ens vam trobar després de sortir d'una discoteca de Calella. Jo tornava cap a casa i tu buscaves alguna cosa més a fer amb les teves amigues. Em vas dir que eres 5 anys més gran que jo, però que igualment t'agradava. Som del mateix poble.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: