Logotip de Adolescents.cat

Qui és la persona més coneguda del teu municipi? Descobreix-ho

per Redacció, el 20 d'agost de 2022 a les 06:00
Qui és la persona més coneguda del teu municipi? El geògraf Topi Tjukanov ha intentat respondre aquesta pregunta creant un mapa interactiu amb la gent més popular de cada zona geogràfica.
  Per a fer-ho s'ha basat en els resultats de la Wikipedia i les interaccions que ha tingut cada pàgina. El mapa, doncs, ha estat elaborat tenint en compte la rellevància de les persones a internet. Per tant, podria ser que hi trobessis a faltar algun nom.

El mapa es pot visualitzar per nom de municipi o bé per les personalitats nascudes a cada lloc, i en aquest cas es pot restringir per àmbits: ciència, cultura, lideratge o esports.

 MAPA El podeu consultar en aquest link.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: