Possible reconciliació d'aquesta parella

per Redacció, el 17 d'agost de 2022 a les 11:20

Farà un any que la Dulceida i l'Alba van anunciar la seva separació, però aquesta setmana se les ha vist juntes per la Costa Brava i "Socialité" té unes imatges que podrien demostrar una possible reconciliació de la parella.


L'Alba i la Dulceida han anat a passar uns dies de vacances a la Costa Brava juntament amb uns amics. En aquesta escapada, un fotògraf els hi ha fet unes fotos en les quals se les veu especialment afectuoses l'una amb l'altra. El reporter assegura que hi havia un tonteig evident entre les dues, que allò anava més enllà d'una amistat i que quan van baixar del vaixell en el que estaven amb els amics, elles dues van marxar soles.

Pot ser que hagin tornat, però es vulguin prendre les coses amb calma abans de tornar a anunciar res o simplement hi hagi l'afecte que queda després d'una relació de tants anys amb tant amor.


Socialité es va posar en contacte amb amics de la parella i ningú d'ells va negar res, van dir "Volen gaudir del que els hi està passant, no volen córrer".

Us agradaria que tornessin?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: