Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 22 d'agost de 2022 a les 09:20
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 



Versió sense playbuzz
Noi, 17 anys
Ens hem conegut per un grup de selectivitat, ja que anirem a la mateixa carrera. Ets de la Catalunya central. No sé si passarà res, però volia que sabessis que estàs fent dubtar en mi moltes coses. Si et reconeixes posa like a una de les meves històries.

Noi, 18 anys
Ens vam conèixer a un campus d'estiu a Anglaterra. Vius just al poble del costat i vull que sàpigues que durant el campus em vas agradar molt. Aquest darrer any ja no ens parlem, però m'agradaria conèixer-te més. Aquest cap de setmana són les festes al teu poble. Si llegeixes això i penses el mateix, obra'm .

Noia, 17 anys
Ens vam trobar a la garrinada la nit que tocava 31 FAM. Anaves amb una camisa del Barça i uns pantalons blancs. Ets moreno i em vas semblar guapíssim. Em vas demanar un piti tot i que no ho vas aconseguir. Tot i així tant de bo haver parlat més amb tu em vas semblar molt amable.

Noi, 15 anys
Escric això per desfogar-me, perquè sincerament si arribes a llegir això i descobrir-me em moriré de vergonya. Aquest curs ha estat l'últim en el qual compartirem classe, perquè el curs que ve marxes als EUA i al següent ja comencem batx. La veritat és que em fa molta por la possibilitat que perdem el contacte. Jo vaig entrar a l'insti a 1r d'ESO i ja us coneixíeu totes des de primària, però no sé per què, tu vas agafar-me molt de carinyo i confiança amb molt poc temps. Aleshores vaig trigar poc a saber que eres una persona molt especial i que valies molt la pena, i em vaig quedar pillat de tu.

Noia, 16 anys
Ets 05 i crec que ets de Barcelona, et vaig conèixer a les colònies de Rosa dels Vents, la de multimar, tu hi anaves 2 setmanes i jo només 1. Tu anaves amb la teva colla d'amics i celebràveu que era l'últim any que podíeu anar-hi, en canvi, jo anava amb 2 amigues del meu poble. El meu monitor era parella d'una monitora vostra. Ens anàvem mirant molt, però no sé si em miraves perquè volies parlar amb mi o si eren paranoies meves. Segurament no llegiràs això o no sabràs qui soc, però si ho fas només volia dir-te que em vas semblar molt atractiu i si va ser recíproc i et ve de gust obra'm per insta i parlem.

Noia, 16 anys
Ets el cosí d'una amiga meva, el teu nom comença per B. Els dos som d'Osona, ens vam veure un cop on treballes tu i després a FM (el dilluns no em paraves de mirar quan estàvem al dj de la plaça major). Em fa vergonya parlar-te perquè crec que ets 03 i la teva colla sembla una mica borde, però ets molt guapo. No crec que llegeixis això ni que sàpigues qui soc, l'únic és que si ho arribes a llegir, obra'm i a veure si coincidim.

Noia, 17 anys
Estaves a les festes de la Canonja, portaves una samarreta lila fosca i tens els cabells arrissats, foscos i portaves unes ulleres al cap. Toques el timbal (o alguna cosa així). No sé si llegiràs això, però em vas semblar molt guapo.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: