​Mor als 20 anys Charlie, el noi que va plantar cara al càncer a TikTok

per Redacció, el 23 d'agost de 2022 a les 10:31
Carlos Sarriá, més conegut com Charlie, ha mort a causa d’un càncer que li van diagnosticar fa quatre anys, tal com s’ha anunciat des del seu compte d’Instagram aquest dilluns, 22 d’agost. El jove alacantí, molt conegut a les xarxes socials, tenia 20 anys.
 
@charrliiieeee

Adios perros , nos vemos en la otra vida.

♬ sonido original - Charlieee

Charlie va crear un compte a TikTok on parlava sense embuts de la seva experiència amb el càncer. Fins i tot i posava tocs d’humor. Tenia 2,4 milions de seguidors a TikTok i més de 260.000 a Instagram.

El noi tenia un sarcoma d’Ewing, un tipus rar de càncer d’ossos. Més tard, li van diagnosticar un altre tumor al cap. Des de 2018 va patir quatre recaigudes. 


A Instagram s’ha acomiadat a la seva manera, amb un missatge contundent amb fons negre: “Adeu fills de puta, en veiem a l’altra vida”. 
 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: