Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 29 d'agost de 2022 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 





Versió sense playbuzz
Noia, 18 anys
Em vas saludar l'altre dia, jo estava al tren de Barcelona direcció Manresa i tu fora a una de les parades (esperant un altre tren suposo) . No ens coneixem i tampoc sé per què em vas saludar, però ens vam mirar als ulls i el teu somriure em va semblar molt bonic. Jo estava tenint una tarda superdolenta i me la vas alegrar en uns segons. Portaves una dessuadora blava i jo un top roig. No sé si llegiràs això, però moltes gràcies per animar-me :)

Noia, 18 anys
Sé que no és un dels missatges més esperats, però necessito explicar-ho i una resposta. Fa temps que em vaig fixar amb tu, però em semblaves massa impossible. Parlàvem de tant en tant però passaves bastant. L'altre dia em vas venir i ens vam acabar menjant la boca. Sembla molt bonic, però em vas tallar dient que no podies perquè n'hi ha una altra i que quedés entre els dos. Ara doncs què? És que sembla irreal, el meu puto crush em menja la boca i després em xuta... No se què pensar la veritat; si és bona o mala sort.

Noia, 15 anys
Em vas obrir per dir-me que t'agradava i vam parlar durant un temps, finalment vam quedar. Va estar super bé, em vas dir coses molt boniques i vaig estar super a gust. Però sincerament em feia por tenir una relació, segurament per culpa de les meves inseguretats i per això et vaig dir que només et podia veure com un amic. Et vaig mentir, crec que per molt que ho hagi intentar no he pogut oblidar-me de tu. Per fm del poble et vaig tornar a veure i l'endemà vas fer like a la meva història. Si llegeixes això obra'm.

Noi, 13 anys
Vam estar junts una setmana al creuer Wonder of The Seas al juliol, els dos vam entrar a Barcelona. Jo anava amb tota la meva família. Tu tens un germà gran, ets alta, rossa, i tens iPhone 13. Jo sóc alt i moreno. Ens veiem quasi tots els vespres, tu anaves amb vestits blaus, una faldilla negra... No ens paràvem de mirar i hi va haver un cop que vaig estar a punt de demanar-te l'insta, però vaig pensar que m'enviaries a la merda. No sé per què però des del primer moment que et vaig veure em va venir una connexió super bona. Sé que no llegiràs això, però si ho llegeixes ja sabràs qui sóc i vull que sàpigues que encara t'estic buscant. Que vaig ser molt feliç.

Noi, 17 anys
Ens hem conegut fa molt poc, ets del 05 i vius a Sant Antoni de Vilamajor ets baixeta i el teu nom comença per la lletra B i el meu per l'A. Des que et vaig conèixer no paro de pensar amb tu i sempre penso que et passarà alguna cosa i jo no vull. Ets l'única persona que es preocupa per mi, i per mi ets la més maca del món:). Tant de bo que algun dia ens puguem conèixer en persona;).

Noi, 15 anys
Ja t'ho vaig dir fa 2 anys i t'ho tornaré a dir. T'estimo de fa la tira i he intentat oblidar-te, però per mi ets perfecte i em costa treure't del meu cap. Ja m'has dit que no un cop, però no em rendiré. He quedat per dinar amb tu a soles perquè marxes un trimestre a l'estranger i et trobaré a faltar. Espero poder fer-te un bon comiat. Et trobaré molt a faltar, ja que ens coneixem des de petits i mai has estat tan lluny de mi i encara que tu no sentis el mateix, jo sempre t'estimaré.

Noi, 15 anys
Ens vam conèixer a la platja, tu estaves amb uns amics i jo igual. Em vas donar el teu insta i vam començar a parlar per allà . Tu ets 08 i jo 07 ,m'he pillat molt de tu però em fa vergonya dir-ho. Et dius Jana. Espero que em diguis alguna cosa quan llegeixis això.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: