Trets de la teva personalitat que podrien fer que t'anés malament en l'amor

per Redacció, el 4 de setembre de 2022 a les 06:00

Per tenir una relació de parella és necessari que siguis flexible, ja que una parella ha d'aprendre a conviure, entendre i acceptar a l'altra persona. Per això, hi ha alguns trets característics de la teva personalitat, que si no ets flexible, poden fer que les teves relacions fracassin.


Els trets de la personalitat del que et parlem, no només afecten les relacions amoroses, sinó que també poden afectar a relacions d'amistat o familiars.

1. Dependència: Això passa quan els teus desitjos passen a ser secundaris i prioritzes les preferències i decisions de la teva parella. També quan necessites estar amb la teva parella per a poder estar bé tu.


2. Passiu agressiu: Quan no saps gestionar el teu malestar i aleshores optes per fer mal o castigar a les persones que t'envolten, ja sigui fent-les sentir malament, amb la teva indiferència o amb sequedat.

3. Perfeccionisme: Les persones que s'obsessionen amb què les coses surtin tal i com ells volen i si no surten perfectes no estan satisfets. Aquest comportament pot fer que la parella es cremi i que no se senti compres ni recolzat, ja que pensarà que tot s'ha de fer com l'altre vol.

4. Pessimisme: Les persones que sempre li troben el costat negatiu a tot. Aquest és un comportament que al principi s'aguanta, però que amb el temps la parella s'acaba cansant que mai vegi res positiu en el que passa. Buscar sempre la part negativa a les coses afecta la parella, ja que pot fer que l'altra persona acabi estant més trista, quan en una parella busquem a algú que ens animi.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: