Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 5 de setembre de 2022 a les 18:12
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 





Versió sense playbuzz
Noi, 15 anys
Hola, et vaig veure al tren direcció Barcelona. Vaig sentir una connexió molt forta quan els teus ulls blaus es van creuar amb els meus. Potser no sents el mateix, potser ni tan sols te'n vas adonar... Però jo em vaig quedar embadalit mirant-te i no vaig poder evitar somriure. T'estimo.

Noia, 14 anys
Ets mallorquí igual que jo. Ens coneixem des de fa molt temps, però em vaig fixar en tu aquest campament. Ens hem conegut a un grup cristià. Estic massa pillada per tu, ets la primera persona amb la qual sento que m'he enamorat de debò. Sempre em respons amb "xd". Espero que per casualitat t'arribi aquest missatge.

Noia, 15 anys
Fa un temps que ens van presentar una nit. A principi d'estiu ens vam tornar a veure i des d'aquell dia hem quedat vàries vegades, sempre amb més persones. Hem parlat algun dia per insta i per WhatsApp, però no parlem regularment. No som del mateix poble, però tot i això ens portem bé. M'agrades des de fa un mes, però em fa cosa dir-t'ho. Tu et parles amb una amiga meva però només com a amics. Si et sents identificat obra'm.

Noia 17 anys
Ens hem conegut fa aproximadament un mes a través de la que fins fa poc era la meva parella, tu vius a Barna i jo a la Garrotxa, tens els cabells castanys foscos i portes ulleres. L'altre dia quan vàrem passar la tarda junts no pensava en res més que en declarar-me. A part de tot et vull agrair que sempre m'intentis ajudar.

Noi, 14 anys
Ens coneixem des de sempre, però sempre m'has has vist com un "germà gran" perquè ens veiem a l'estiu a casa meva. Aquest any, però, ens hem liat i ja tinc ganes de tornar-te a veure per repetir-ho. Fins i tot he après català per tu. El teu nom començe per N i ets del 09.

Noia, 16 anys
Ens vam veure a Terrassa, a la pizzeria de l'herber. Tu anaves amb un home, dues dones i un nen. Vesties tot de negre i jo portava una faldilla negra i un top blanc. Ens vam mirar durant tot el sopar i quan tu vas marxar ens vam somriure. Si llegeixes això, mira els seguidors d'insta del restaurant, allà em pots trobar. El meu nom comença per X.

Noia, 15 anys
T' ho vaig dir fa temps, però t'ho torno a dir... Ets una noia morena, cabells castanys, ulls blaus preciosos, baixeta, tens una germana gran... Ens portem pocs dies, vivim en llocs diferents i ens vam conèixer fa uns 5 anys. Fèiem videollamadas, però ara fa temps que no. Tenim gustos semblants en música, pelis, sèries i ens encanta viatjar, només quedem quan tu puges o jo baixo i mai podem estar sols, ja que sempre hi ha família entremig. Sempre que baixo anem a visitar museus, o a passejar amb ma mare. Quan tu vens sempre anem a la platja.... simplement et puc dir, ets única, ets meravellosa. Si saps qui soc escriu-me.. si us plau.





Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: