Així sona «Mai», la primera cançó de Joan Liaño, exconcursant d'Eufòria

per Redacció, el 9 de setembre de 2022 a les 08:54
Joan Liaño presenta Mai, la seva primera cançó. L'exconcursant d'Eufòria s'estrena en el panorama discogràfic amb un tema ple de força i sensibilitat que vol ser un ser un cant a la llibertat i un nou himne per a totes aquelles persones que han viscut algun problema a causa de la seva identitat de gènere i/o orientació sexual.

Segons Joan Liaño, aquest tema ens anima a "superar les pors i sentir-nos bé tal com som, sense jutjar-nos per tot allò que pensaran els altres". Un cant al col·lectiu LGTBIQA+ que, encara a dia d'avui, ha de seguir lluitant en contra les discriminacions que pateix.


Amb "Mai", Joan Liaño vol començar amb força la seva trajectòria en el món de la música amb cançons pròpies. L'artista adverteix que això només és un punt de partida i que, ben aviat i de forma regular, anirà presentant les cançons que formaran part del seu repertori.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: