5 maneres de carregar l'energia dels teus minerals protectors

per Adolescents.cat, el 9 de setembre de 2022 a les 09:39
Creus en el poder de les pedres? Si t'agraden els minerals i en tens a casa, aquest article t'interessa! Es diu que els minerals són canalitzadors d'energies, és per això que quan fan la seva funció poden quedar-se sense energia, igual que el mòbil quan l'has estat utilitzant moltes hores.

És per això que és molt important recarregar-los perquè et segueixin ajudant al màxim! Aquí sota et deixem 5 maneres molt senzilles de fer-ho!

Per altra banda també et recomanem que abans de recarregar-los, els netegis per si han captat energies denses. Ho pots fer posant-los en un bol amb aigua i sal o passant fum de sàlvia o palo santo.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: