Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 12 de setembre de 2022 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz

Noi, 15 anys
Et conec des del 2020 o així de classes de teatre. Al principi, i tu ho saps, em vas caure malament, però actualment ens portem molt bé. Tens els cabells rossos, els ulls blaus i ets molt guapa encara que tu no ho vulguis admetre. Ets baixeta i sempre dius que encara t'hi sents més quan estàs al meu costat. Vivim pràcticament al mateix carrer i som de la mateixa ciutat. He quedat més d'una vegada amb tu, però no estic segur si tu sents el mateix que jo sento per tu. Si veus això obra'm.El teu no comença per M :)

Noi, 14 anys
Ens hem conegut a la festa major del poble. Em vas començar a parlar tu i em sentia a gust. Estàvem amb més gent, però em feies sentir escoltat. No em pensava que m'anés a pillar tant de tu fins que a l'hora de marxar em vas abraçar. Al següent dia vam quedar un altre cop i quan vam marxar et vaig acompanyar a casa. Em vas tornar a abraçar. Et vaig obrir per insta però tardaves molt a contestar. No sabia si es que no t'interessava o és que no podies. Els nostres noms comencen per "N" encara que tu em crides per un nom que comença per "A". Si em reconeixes reacciona a una story o fes-me like.

Noia, 17 anys
No crec que ho llegeixis, però et vas asseure davant de la meva amiga al tren a Barcelona direcció Terrassa. Portaves una samarreta blava i estaves escoltant música. M'anaves mirant a mi i la meva amiga perquè no callàvem, però de tant en tant creuàvem mirades. Vas baixar a Rubí. Si llegeixes això i ets tu, deixa un comentari.

Noi, 16 anys
Ets de Mataró. Et vaig veure a la Garrinada. Vam creuar un parell de mirades. Vaig saber que et deies Mar gràcies a la colla amb la qual anaves. Tens els cabells negres i una mica arrissats, els ulls marrons i d'estatura mitjana. Crec que tenies la mateixa edat. Si saps qui sóc, obra'm.

Noia, 17 anys
Els dos coincidim a vegades treient als nostres gossos i jo sempre que et veig penso que ets molt mono. L'altre dia vaig trobar el teu insta, em vas acceptar la sol·licitud i a l'stalkejarte vaig veure que tens nòvia. Potser no ho llegeixis, però m'és igual, cada vegada que trec la meva gossa espero que tu hi siguis.

Noi, 15 anys
Ets una noia morena, cabells castanys clars, amb uns ulls blaus preciosos, ens veiem només quan vinc a Barcelona, ja que visc en un altra ciutat. Ens van presentar farà uns 4 anys aprox. i des de llavors no paro de pensar amb tu. Els dos viatgem molt i ens agrada dibuixar i escoltar música. Mai quedem sols i mai t'he dit el que sento.

Noia, 16 anys
Ens coneixem des de fa més de cinc anys però ens hem començat a parlar i portar ara. Hem quedat molts cops però sempre amb més gent. Els teus ulls blaus m'agraden des de fa més d'un any quan vam començar a anar junts a classe. Molts cops les nostres mirades es troben, però no sé si sents el mateix que jo.






Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: