Aquesta família viatja per tot el món abans que els fills es quedin cecs

per Redacció, el 14 de setembre de 2022 a les 06:00
Edith Lemay i Sebastien Pelletier són pares de 4 fills, 3 dels quals han estat diagnosticats amb retinitis pigmentària. Aquesta malaltia és genètica i provoca la pèrdua total o la disminució aguda de la visió amb el pas dels anys.

La família viu a Mont-real, al Quebec, però ara es troba de viatge pel món. L'objectiu és que els seus fills de 12, 9, 7 i 5 anys vegin el màxim de coses possible per tal de tenir el màxim de records en el moment que perdin la visió. "No els ensenyarem un elefant en un llibre, sinó que els portarem a veure un elefant de debò, omplirem la seva memòria visual amb les millors imatges i les més boniques que puguem".

 

Aquest viatge estava previst el juliol del 2020, però es va haver d'ajornar a causa de la covid-19. Finalment, van començar l'aventura el març del 2022 i la primera parada va ser Àfrica: Namíbia, Zàmbia i Tanzània, per després volar cap a Turquia, Mongòlia i Indonèsia. La família està compartint alguns moments a través de les xarxes socials.

 

A més d'intentar que els seus fills tinguin vistes boniques i reals, la família també espera que aquesta experiència els ajudi a desenvolupar habilitats físiques i psicològiques que el dia de demà els permeti enfrontar-se a les dificultats que els presentarà la vida.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: